Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

* * * Coworking office / közösségi iroda - tapasztalatok és lehetőségek - konferencia: jún. 5. * * *

A coworking office vagy közösségi iroda olyan hely, ahova bárki bejöhet dolgozni, tanulni, foglalkozásától vagy tevékenységi formájától függetlenül. Lazább, mint egy hagyományos iroda, de komolyabb, mint egy kávézó.

Gondolkodsz-e könyvtári közösségi irodában? Ha felmerült a lehetőség vagy a kíváncsiság, töltsd ki a következő 5 perces, anonim felmérést, mely tapasztalattal rendelkező vagy lehetséges szolgáltatóknak szól: link

A közösségi irodaszolgáltatás már meglévő használóinak és potenciális igénybe vevőinek - bt., kft., civil szervezet stb. - bártan küldd tovább ezt a linket, hogy az igényeiket feldolgozva fejleszthesd a szolgáltatásaidat.
A kérdőív itt található: link

Kitöltési határidő: 2024. máj. 21. - Az eredményeket a "Coworking office / közösségi iroda - tapasztalatok és lehetőségek" konferencián mutatjuk be, 2024. jún. 5-én, Budapesten.
További, részletesebb információ: link Ha kérdésed van: 30 239-2293.

Hírforrás: Magyar Információbrókerek Egyesülete
2024. május 09.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=coworking_office_kozossegi_iroda_-_tapasztalatok_es_lehetosegek_-_konferencia_jun._5.
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról