Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Csökkented vagy növeled annak esélyét, hogy jobb munkád legyen?

Akik sokat álmodoznak, fantáziálnak a nagy Ő-ről, kevesebb találkozásban vesznek részt, ami csökkentheti az esélyeiket. Ráadásul a részletesebben kidolgozott vágyképek és a realitás között egyre nagyobb szakadék nyílhat. Irreális elvárások születhetnek, miközben az önmagunkról alkotott képünk is távolodhat a valóságtól. Végzősök vettek részt egy kétéves követéses vizsgálatban. Akik többet álmodoztak jó állásról, végül rosszabb feltételek közé jutottak. Hasonlót figyelhetünk meg a példaképekre vonatkozóan is. Ha csak vágyakozik valaki arról, hogy olyan szeretne lenni, mint az ideálja, az önmagában nem elég ösztönző erő a megvalósításhoz.
Az álmodozók általában nem számolnak a nehézségekkel, rugalmatlanok és erőtlenek a megküzdésben. Ráadásul az álmodozás során nagy valószínűséggel olyan pozitív érzelmi állapot jön létre, ami élményt nyújt anélkül, hogy az álmodozótól erőfeszítést követelne. Tehát a pillanatnyi, rövid távú élvezet akadályt is jelenthet a cselekvés útjában, meggátolva, hogy az álmodozó jobb helyzetbe hozza magát, és az álmai eléréséhez közelebb kerüljön.
Ami segíthet bennünket mélyről fakadó álmaink megvalósításában, hogy világos, egyértelmű célokat tűzünk ki, majd terveket is készítünk, kidolgozva a cél eléréséhez szükséges lépéseket. A terveinket megfogalmazzuk, leírjuk, megjelenítjük. A részsikerek után elismerjük és értékeljük az eredményeinket, megjutalmazva magunkat.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról