Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Dabasi Városi Könyvtár: ZÁRVA -- Klebelsberg költözött a felújított épületébe

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Dabasi Járási Tankerülete a terveknek megfelelően tudta megkezdeni munkáját, ezért azonban komoly árat kell fizetnünk. Már három hónapja zárva tart a város könyvtára, és a képeken jól látszik, hogy egy ideig még biztosan nem tud kinyitni.
2012. november 29-én Dabas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a könyvtár épületét ingyenes használatba adta 2013. január 1-jétől a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Dabasi Járási Tankerület részére (236/2012. (XI. 29.) számú önk. Határozat), és a Halász Boldizsár Városi Könyvtár helyszínét áttette a Dabas, Ravasz László utca 2. szám alá, valamint a felmerülő javítási és karbantartási költségekre 5 000 000 Ft-ot szavazott meg az általános tartalék terhére. A testület engedélyezte a bútorbeszerzés tárgyában a Helyi Beszerzési Szabályzat alkalmazásának mellőzését, valamint a könyvtári szolgáltatás szüneteltetését 2012. december 17.?2013. február 3-ig (235/2012. (XI.29.) számú önk. Határozat).
Az első határozatot maradéktalanul végrehajtották, a KLIK beköltözött az EU pályázat keretében frissen felújított, modern informatikai hálózattal ellátott könyvtár épületébe. A könyvtár számára azonban nem sikerült időben biztosítani a feltételeket az évek óta üresen álló, leromlott állapotú egykori óvoda épületében, ezért a könyvtári szolgáltatás szüneteltetését 2013. március 15-ig meghosszabbította a testület. Az önkormányzat lapjában az épített örökségért felelős megbízottja kéri a dabasiak türelmét, 'hiszen ahogy a mondás tartja: a jó munkához idő kell'. A cikkből nem derül ki, mennyi.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról