Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Deventeri könyvtár építése - lobbiznak a környezetért is

Néhány hónapja írtunk az épülő Deventeri Közkönyvtár link (Hollandia) építésének link kommunikálásáról. A tervezésben tanácsadó cég munkatársától megtudtuk, hogy a koncepcióban benne volt a belváros kis terének megújítása is. Ezen lakó, vendéglátóipari és múzeumi létesítmények osztoznak. Megvolt azonban a veszély, hogy a finanszírozó önkormányzat ebben az esetben csökkenti a könyvtár költségvetését. Így erről lemondva, a könyvtár építésére koncentrálva a tér megújításának tervét a könyvtár átadása utánra igyekeznek ütemezni. Erre azért lehet meg az esély, mert a szept. 27-én nyíló új közintézmény megdobja a környék forgalmát is, felértékelve az ingatlanokat, így eredményesebb lehet az ingatlantulajdonosokkal és bérlőkkel való közös lobbizás. A fotókat ld.: link (MG)
A tervek: link

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról