Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Díjazták a Debreceni Egyetem könyvtárát (EFQM)

Az "Elismerés a Kiválóságért" díj bronz fokozatát nyerte el.
A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár (DEENK) fontos feladatának tartja valamennyi szolgáltatása terén a magas szintű szakmai színvonalat. Ennek érdekében már több mint két évtizede, az egyetemi integrációt követő könyvtári egységek összeolvadása óta alkalmazzák az intézményben a könyvtári minőségirányítás rendszerét. Az eredményes munkát igazolja a könyvtár számtalan elismerése, köztük a Minősített Könyvtár cím, a Könyvtári Minőségi Díj és a Minősített Könyvtár cím, amely mellé idén az "Elismerés a Kiválóságért" díj bronz fokozatát is elnyerte a DEENK.
- Fontos, hogy kilépve a szakmai berkekből innovatív szolgáltatásainkkal túlmutassunk a hagyományos könyvtári szolgáltatásokon és tereken, ezért az elmúlt években is folyamatosan kerestük a megújulási lehetőségeket minden területen - mondta el a hirek.unideb.hu portálnak Korpásné Szűcs Melinda. A DEENK Szolgáltatásfejlesztés és Minőségmenedzsment Osztályának vezetője kiemelte: 2021 márciusában lehetőségük volt megismerkedni az új European Foundation for Quality Management 2020 modellel, valamint a Nemzeti Kiválóság Elismerési Rendszerrel, amely EFQM modellen alapuló többszintű elismerési rendszer.
Az EFQM az emberi kapcsolatokra, kooperatív vezetésre építő modell, amely - szakítva a hagyományos gondolkodásmóddal - az értékteremtésre és értékteremtő folyamatokra, a lehetőségekre helyezi a hangsúlyt.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról