Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Díjnyertes tartalmak -- sajnos nem könyvtárból

Az eFesztiválon második éve díjazzák a versenyre jelentkező tartalmakat: CR-ROM-okat és portálokat. Noha a könyvtárügy stratégiájának központi eleme a kulturális örökség megőrzése és reprezentálása, a döntőbe jutottak között nem szerepel könyvtárban vagy könyvtárral együttműködésben készült alkotás. A bemutató CD-re is felkerült alkotások kategóriák szerint:
- A magyar kulturális örökség digitális megőrzése: Ezer év 100 templom, Szőlő- és bortermelés Magyarországon,
- eLearning: Profi Töri: Az ókori kelet, Boncasztalon az egér, Konduktív pedagógia, Flóra és fauna -- múzeumi érintőképernyős játékok, Múlt-kor történelmi portál
- Mindennapjaink az információs társadalomban: link link link MINők -- link Eszem-Iszom Magazin -- link Elvira - Intelligens belföldi menetrend -- link
- iDemokrácia: link
- Mobil multimédia: link ZsebWeb Klub -- wap.pgsm.hu, Wap Internet Online Áruház -- wap.officedepot.hu, Jojatek.hu mobiltelefonos játékai. (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról