Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Döntéshozók elérése...

Amennyiben a könyvtár üzleti döntéshozókat szeretne elérni -- mondjuk kapcsolatokat, szponzort keres -- nem árt ismerni tájékozódási szokásaikat. Nemrégiben erre vonatkozó felmérés készült. Eszerint jellemzően az internet beépült mindennapi tevékenységeik közé. Emellett a nyomtatott sajtót is olvassák (preferált lapok pl.: Cévezetés, Figyelő, HVG, napilapok között Világgazdaság, Népszabadság és Magyar Hírlap). Keveset tévéznek és rádióznak.

-- Döntéshozókkal való kapcsolatfelvétel esetén okkal számolhatunk azzal, hogy -- ha felkeltettük érdeklődését -- szervezetünkre, nevünkre rákeres az interneten. Így pillanatok alatt szerezhet háttérinformációkat szervezetünkről és rólunk, ami befolyásolhatja további kapcsolatunkat. Mellesleg honlapunk logfájljainak elemzésével akár azonosíthatjuk is érdeklődését. (MG)

Hírforrás: BOSS, 2003/ápr. p. 42
2003. június 25.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=donteshozok_elerese
Régebbi hírforrás(ok): BOSS, 2003/ápr. p. 42
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról