Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Dunaújváros 60

A várossá nyilvánítás 60. évfordulója alkalmából rendezett eseménynek október 7-én, pénteken délután öt órától, a hasábjainkon már hírvert könyvtári hét keretében ad otthont a felnőttkönyvtár. Mindenkit szeretettel várnak, aki szívesen megosztja emlékeit, szeretne nosztalgiázni egy kicsit, esetleg szívesen tenne valamit a múlt emlékeinek megőrzéséért. Az évfordulós megemlékezésekhez, az emlékek felidézéséhez rendhagyó kiadvánnyal járult hozzá az intézmény -- éppen az alkalomra időzítve lát napvilágot a Dunapentele, Sztálinváros a korabeli sajtó tükrében 1951 című válogatás -- a nem mindennapi, minden lokálpatrióta számára rengeteg apró és nagyobb érdekességet, meglepetést tartogató kiadvány koncepciójáról szintén a könyvtár igazgatója beszélt honlapunknak:
? A városban egyedülálló módon könyvtárunk állományában találhatóak meg a város alapításától kezdve a helyi újságok, valamint a Szabad Nép és a Népszava évfolyamai. Ebből a sajátos és egyedi lehetőségből kiindulva készítettük el kiadványunkat, amely akár kiindulópontja is lehet a beszélgetésnek. A kötetbe bevallottan az építkezés lázára jellemző, a mai olvasó számára is izgalmas, érdekes, vagy éppen humoros írásokat válogattunk.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról