Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Egész héten várnak az Országos Könyvtári Napok -- KönyvtárMozi akrobatával

A Nemzeti Kulturális Alap székházában tartott sajtótájékoztatón több szereplő összefogásával valósult meg az Országos Könyvtári Napok (október 5-11.) keretében a KönyvtárMozi rendezvénysorozat. A megegyezést aláírásával hitelesítette Ramháb Mária, az Informatikai és Könyvtári Szövetség elnöke, Doncsev András, a Nemzeti Kulturális Alap alelnöke, Dr. Kucsera Tamás Gergely, a Magyar Művészeti Akadémia főtitkára, Lovas Lajos, a Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet főigazgatója, Csillag Mano, a Nemzeti Audiovizuális Archívum ügyvezető igazgatója, Mikulás Ferenc, a Kecskemétfilm Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Buglya Sándor, a Dunatáj Alapítvány alapító-vezetője.
Doncsev András, a Nemzeti Kulturális Alap elnöke kiemelte, hogy intézménye 2006 óta, indulása óta kiemelten támogatja az Országos Könyvtári Napokat, amely 'vidék és főváros összefogásában az egyik legnagyobb részvétellel lezajló kulturális programsorozat.' Hozzátette, hogy az NKA fontosnak tartja a vidéki könyvtárak fejlesztését is; erre a feladatra idén 100 millió forintot biztosítottak...

Régebbi hírforrás(ok): KönyvtárMozi a kistelepülési könyvtárakban? -- Lehet, hogy lesz üzleti terv is? link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.


interaktiv oktatástechnika portál logo

Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 20.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
3200 fő

Olvasói létszám:
kb. 3500 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról