Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

"Egy könyvtáros meséi" -- a slágerlistán

A világhírű amerikai énekesnő, Tori Amos könyvtárosként tekint magára, és novemberben egy "kötetben" adja ki a legjobb dalait. Az énekesnő dalait arra használja, hogy elmeséljen velük egy-egy történetet, majd egy gyűjteményben kiadja őket mások szórakoztatására. Nem véletlen, hogy Tori Amos novemberben megjelenő új albuma is a Tales of a Librarian (Egy könyvtáros meséi) címet viseli. A dalok nagy részét már világszerte jól ismerik a rajongók, hiszen egyfajta best of válogatáslemezről van szó, így megtalálható lesz rajta a Cornflake Girl ( A kukoricapehely lány) és a Professional Widow (A professzionális özvegy) is. A dalok új feldolgozásban kerülnek a lemezre, és két új felvétel is várja a közönséget. Az albumhoz egy bónusz DVD jár, amelyen Tori Amos idei észak-amerikai turnéjáról három dal koncertfelvétele és két remix is szerepel.

Hírforrás: Uno.hu, okt. 6., link
2003. október 08.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=egy_konyvtaros_mesei-a_slagerlistan
Régebbi hírforrás(ok): Uno.hu, okt. 6., link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról