Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Elektronikus formában a BBF

Mostantól elektronikus formában is hozzáférhető a Bulletin de Biblioth?ques de France, azaz a francia könyvtárak hivatalos lapja. A link url-címen elérhető szolgáltatás számos érdekességet kínál azoknak, akik szívesen pillantanak bele a francia könyvtári szakirodalomba. Az elektronikus verzióban a BBF 2001/5. számától kereshetők vissza a megjelent cikkek, beszámolók, ám ezen kívül számos olyan érdekesség is megtalálható a honlapon, amely a nyomtatott példányokban nem jelent meg. A 2001 előtti számokban is lehetőség nyílik a keresésre, hiszen jónéhány cikk rezüméje is szerepel az elektronikus adatbázisban. A keresésen kívül a honlapra látogató belelapozhat a BBF aktuális számába is, ahol az eredeti cikkeket rendszerint angol, spanyol és német nyelvű rezümé is kíséri.

Hírforrás: link 2002. 12. 9.
2002. december 11.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=elektronikus_formaban_a_bbf
Régebbi hírforrás(ok): link 2002. 12. 9.
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról