Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Elindult a www.baratsagosinternet.hu

Magyarország uniós csatlakozásával megnyílt a lehetőség, hogy a hazai civil szervezetek a korábbinál aktívabban kapcsolódjanak be az Európai Unió biztonságosabb internethasználatot, illetve az internettel kapcsolatos objektív tájékoztatást célzó Safer Internet programjába. A link bemutatóján azt is jelezték a szervezők, hogy e három célcsoportot szeretnék megszólítani testre szabott tartalmakkal, letölthető ajánlásokkal, hazai és nemzetközi példákon alapuló jó tanácsokkal, a diákok, szüleik és pedagógusaik számára kidolgozott információs, felvilágosító anyagokkal, oktatási segédletekkel és elektronikus tananyagokkal. A kampányhoz kapcsolódó nyomtatott tájékoztatók mintapéldányai december legvégén 3400 általános iskolába jutottak el.

Hírforrás: - F: jan. 21., link
2005. január 28.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=elindult_a_www-baratsagosinternet-hu
Régebbi hírforrás(ok): - F: jan. 21., link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról