Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Elkészült a hatodik Harry Potter

-- adta hírül az író JK Rowlingra hivatkozva a BBC. A tervek szerint szerdán a megjelenés napját is nyilvánosságra hozzák. A hétkötetesre tervezett könyvfolyam hatodik epizódját képező Harry Potter és a mugli herceg címet viselő könyv megjelenését eredetileg karácsony napján kívánta bejelenteni az írónő, de később megváltoztatta véleményét, mondván akkor ünnepeljenek csak az emberek. Rowling már korábban nyilvánosságra hozta, hogy a könyvben meghal az egyik főszereplő, de még csak nem is utalt arra, hogy kiről lehet szó. Rowling előző könyve, a Harry Potter és a Főnix-rendje a megjelenés napján 5 millió példányban kelt el. Ugyanakkor a rajongóknak, az írónő lelki válsága miatt a negyedik könyv után több mint három évet kellett várni az ötödik kötetre.

Hírforrás: - F: dec. 21., link
2004. december 22.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=elkeszult_a_hatodik_harry_potter
Régebbi hírforrás(ok): - F: dec. 21., link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.




Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról