Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Elkészült a mesekönyv, ami a szülőt is kincskereső gyerekké változtatja

A Soft Opening célja, hogy a gyerekek mellett a szülőket is bevonja a sztoriba. Federation of Soft név megött megbújó két alkotó, Linka Zsuzsi és Markó Áron két évet dolgozott egy különleges, angol nyelvű, saját kiadású mesekönyvön, amelyhez már elindult a Kickstarter kampány is.
A Soft Opening címet viselő alkotás nem egy hagyományos mesekönyv: a legnagyobb érdekessége az UV-festékes réteg, amin kifejezetten a szülők számára helyeztek el szabad szemmel láthatatlan részleteket (háttérsztorikat, kulisszatitkokat, kommentárokat), melyek a könyv mellé adott UV-lámpával válnak láthatóvá. Emellett egy titkos, Spotify-on és Apple Music-on elérhető soundtrack is kiegészíti a könyvet, ez is az UV-lámpa segítségével tárulkozik fel.
A Soft Opening főhőse Walter, a jól öltözött, és nagyon éhes vombat, aki egy furcsa világba csöppenve próbál eligazodni, jóllakni, majd végül csapatot toboroz és megnyitja saját hamburgerezőjét. A sztori fő célcsoportja a 6-8 éves korosztály.
A könyv nagy méretű, vászonkötéssel készült, vastag volumenizált papírra nyomtatták, vakdombor és prégelt részletekkel. Az illusztrációk is mind kézzel készültek, és rengeteg popkulturális utalást rejtenek. A Soft Openingből már el is készült néhány példány, így aki a Kickstarteren rendel, a tervek szerint még karácsony előtt megkapja saját példányát. A könyvhöz az UV-lámpa mellett még több extra, például a sztori karaktereit ábrázoló poszter, vászontáska és matricacsomag is rendelhető.
A Kickstarteren jelenleg 65%-os támogatottságnál áll a kampány.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról