Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Ellenzéki találkozóhely lett a vásárhelyi könyvtárból? - kérdezi negatív politikai reklámot folytató lap

A helyi lakosok zúgolódnak: szerintük a bibliotékában semmi keresnivalója sincs a politikának - amivel amúgy nagyon egyet lehet érteni. A könyvtárigazgató viszont úgy látja, nem merült fel aggály a városvezetés vagy az olvasók részéről.
Felháborodott vásárhelyi olvasók keresték meg portálunkat a napokban annak kapcsán, hogy az MSZP és/vagy a Mindenki Magyarországa Mozgalom (azaz Kis Andrea alpolgármester és/vagy Márki-Zay Péter polgármester) szervezésében ismételten politikai fórumnak adott otthont a Németh László Városi Könyvtár. Az MSZP egykori elnöke, a Horn-, a Gyurcsány- és a Medgyessy-kormányok külügyminisztere, az MSZMP-múmia Kovács László bűvölte el bő háromórányi Fidesz-fikázással az erre fogékony közönséget, amiben segítségére sietett az említett páros, Kis Andrea és Márki-Zay Péter is.
A produkció azonban egyértelműen visszatetszést keltett a városban. Nem csak arra utalunk ezzel, hogy a tavaly néhány napig polgármesterjelölt Mag István a helyszínen alaposan kiosztotta Márki-Zayékat, hogy egy esztendő óta országos politikai cirkuszokkal mérgezik a korábban békés, nyugodt város életét. A Promenad.hu több visszajelzést is kapott: a vásárhelyiek elítélik, hogy a bibliotékába is beköltözött a politika.
- A weboldal fejlécén pillanatnyilag egy Márki-Zay és Soros fél-fél portrét, valamint menekülteket ábrázoló reklámcsík fut. Vö.: A Finkelstein-formula link (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.


interaktiv oktatástechnika portál logo

Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról