Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Élmunkások a Takáts Gyula Könyvtárban

Az élfestett könyvek játékát indítják el - tudatta közösségi oldalán a Takáts Gyula Vármegyei Hatókörű Városi Könyvtár link . A nagyívű játékba a bibliotéka valamennyi közösségi média felületein lehetőség nyílik bekapcsolódni. A feladat lényege, hogy vasárnaponként közzétesznek egy videót a birtokukban lévő élfestett példányok egy-egy darabjáról, és aki felismeri, hogy melyikről van szó, az kommentben megírhatja. Minden poszt alatt csak addig él a hozzászólás lehetősége, amíg meg nem jelenik a következő feladvány.

A tét hatalmas: az adott hónapban legtöbb helyes megfejtést beküldő olvasók a következő hónapban nem 9, hanem 13 könyvtári dokumentumot kölcsönözhetnek egyszerre. Azok pedig, akik eddig még nem jártak az intézményben, de szívesen versenybe szállnának a tudáspróbán, minden helyes megfejtést tartalmazó hozzászólás között kisorsolnak egy "Születésnapi csomag" utalványt. "Érdemes követni minket Instán és Tiktokon is, hiszen a kvíz ott is elérhető. A játékot a Meta semmilyen formában nem támogatja" - áll a bejegyzésben.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról