Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Eredményesebbek-e a színes könyvtári felszólító- vagy meghívólevelek?

'A kiemelő szín használata, mint látszólag lényegtelen változtatás nagyon is meggyőző eredményeket tud produkálni. Külföldi példák sokasága igazolja, hogy a fizetési fegyelem akár 10 százalékkal is megnő a megoldás alkalmazásával, miközben érezhetően csökken az ügyfélszolgálatok terhelése. Már a Díjbeszedő Nyomda is részt vett egy erre vonatkozó kísérletben: egy magyarországi kereskedelmi bank ügyfelei közül két azonos számú csoportnak küldtek ki azonos marketingüzenetet tartalmazó levelet. A könnyebb eligazodás miatt a felajánlott szolgáltatást 14 százalékkal többen vették igénybe csak amiatt, mert a kiemelő színes változatot kapták.' -- mondta Jelinek Gábor, a Díjbeszedő Holding vezérigazgató-helyettese, aki szerint a nemzetközi példákat már ismerő, külföldi tulajdonú szolgáltatók lehetnek az elsők, akik itthon elsőként alkalmazni fogják ezt a lehetőséget. - F: febr. 25.

Régebbi hírforrás(ok): Pénzcentrum, link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról