Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Erotikus és arisztokratikus

Poór Kata Erotikus és arisztokratikus című kiállítása megnyitójára február 19-én került sor az Egyetemi Könyvtár aulájában. A különleges hangulatú képekhez egy irodalmi alkotásból merített ihletet a festőnő. Mint elhangzott, az Egyetemi Könyvtár programjában huszonegy alkotónak, alkotócsoportnak biztosított ingyenesen lehetőséget munkáinak bemutatására. Négy hetes váltásokkal, 2007. februárjáig számos képzőművészeti stílusban készült alkotást láthattak az érdeklődők, fotókollekciók, olajfestmények, számítógépes grafikák is megtalálhatók voltak az Egyetemi Könyvtár kiállítás-sorozatán. Minden kiállítás ingyenesen volt látogatható. Az év leteltével újabb pályázatot írnak ki a könyvtár aulájában lévő paravánokra, így áprilistól egy éven keresztül 20 újabb kiállító kap lehetőséget a bemutatkozásra. - F: febr. 21.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról