Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

EUvonal forró dróton a közkönyvtárakban

A Miniszterelnöki Hivatal információs kampánya keretében Baráth Etele EU ügyekért felelős tárca nélküli miniszter január 27-én az Országházban elindította az 'EUvonal forró dróton' programot. Az ingyenes szolgáltatás lényege, hogy a könyvtárak látogatói egy külön e célra kihelyezett készülékről egyetlen gombnyomással hívhatják a két éve sikeres EU-információs szolgálatot, az EUvonalat (06 80 38 2004). Az 'EUvonal forró dróton' célja, hogy a lakosság minél szélesebb rétegének tegye elérhetővé és ismertté az EUvonal és az EU közkönyvtári hálózat szolgáltatásait. Első körben január végéig tíz település könyvtárában -- Algyő, Balástya, Budapest XXIII. kerület -- Soroksár, Csongrád, Kecskemét, Köröstarcsa, Makó, Mezőtúr, Szentendre és Tompa -- lesz elérhető az EU forródrót, és a közeljövőben várhatóan további 50-60 könyvtár csatlakozik a programhoz. - F: febr. 1.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról