Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Facebook - információ keresés mellett a hatékony könyvtári megjelenés

Melyek az oldal fő- és részcéljai; kinek, mit, hogyan szolgáltatok? Talán ez a legfontosabb, amit egy (könyvtári és információs) Facebook-oldal szerkesztőjének legelőször tisztáznia kell. Ugyanis ehhez mérten értelmezhető a befektetett munka eredményessége, hogy létrejön-e az a folyamat, amiben a látogató elégedettsége és pozitív visszajelzése sikerélményt ad, segítve ezzel a továbbfejlődést. A hatékonyság a tervezéssel kezdődik: a tartalomtípusok tudatos kiválasztásával, azok időbeni elosztásával és a CTA (call to action) stratégiával: mikor és mit kérünk látogatóinktól - pl. hetente egy megosztást. A kiegyensúlyozott jelenlétet segítheti az időzített megjelenés, melyek a bejegyzés-szerkesztés opciói között érhetők el. (Csoportoldalnál a közzététel melletti legördülő menüben; az előkészített bejegyzés a "bejegyzések" menüben található; személyes profilban is van, az alsó sor ikonjai között a naptár.)
Bővebben: Németh-Laczi Nóra prezi-előadása a Magyar Információbrókerek Egyesületének múlt heti konferenciájáról itt érhető el: link

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról