Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Felavatták a Berzsenyi Dániel Főiskola Regionális Felsőoktatási Forrásközpontját

A tervezett december 31-i befejezési határidő helyett már november 15-én felavatták a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskola Regionális Felsőoktatási Forrásközpontját. A főiskola új szárnya -- bővítményként a központi B és C épületekhez kapcsolódva -- összesen 3017 négyzetméteren valósult meg. Az átalakítással, informatikai infrastruktúra-fejlesztéssel érintett alapterület 623 négyzetméter. A forrásközponttal együtt elkészült a főiskola új főbejárata és a mintegy 400 négyzetméteres hallgatói közösségi tér, az aula is. Az új szárny alapvetően két funkciót lát majd el: a tanuláshoz szükséges egyéni és közösségi tereket adja, illetve itt kap elhelyezést a főiskola központi könyvtára hagyományos és digitális szolgáltatásaival. A beruházás bekerülési költsége közel 1,4 milliárd forint, amelyet az üzemeltetés kiadásaival együtt, bérleti-szolgáltatási díj formájában 20 éven át fele-fele arányban fizet a Berzsenyi Dániel Főiskola, valamint az Oktatási és Kulturális Minisztérium.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról