Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Felfrissítik a bicsérdi könyvtár bútorzatát

Idén ősszel a Csorba Győző Megyei Könyvtárral együttműködve újítják fel teljes körűen a bicsérdi tékát. Az önkormányzat vállalja a helyiség parkettázását, a megyei könyvtár pedig az új polcok, kiadópult, felnőttasztalok, -székek cseréjét.
Sziliné Kasza Zita könyvtáros elmondta: a könyvtár 2013-óta működik szolgáltató helyként, és a sikeres együttműködésnek köszönhetően már több programot és fejlesztéseket valósítottak meg, mint például a számítógép állomások kiépítése, multimédiás sarok és hírlapolvasó kialakítása. Hozzátette: 2016 óta a könyvtár mozival, diavetítéssel és gyermekfoglalkozásokkal színesíti a szolgáltatások sorát, kínálatát. A legutóbbi fejlesztés során, 2017 augusztusában megújult a gyermeksarok: új szőnyeg, asztal, székek, puffok és könyvtárolók teszik még színesebbé a könyvtárat.
A gyermekek már nagy örömmel birtokukba is vették az új berendezéseket. Ezeket mind hangulatos, élénk színekkel szállították le, így az egész könyvtárnak kellemes és jó hangulatot adnak. A könyvtár felújítása december közepéig lezárul.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról