Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Felújítják, korszerűsítik, akadálymentesítik a Bródy Sándor Könyvtár épületét

... minderről Zsoldos Mariann számol be blogjában: - A hatalmas munkának részünkről múlt hónapban kezdődtek az előkészületei. A Zenei és idegen nyelvi gyűjtemény átköltözött a központi könyvtár épületébe, hogy helyet adjon a Kossuth u. 18. sz. alatti épület felújításának, mivel ide költözik a feldolgozó csoport, a Hevestéka, az igazgatóság, a titkárság. A központi épületben maradnak a felnőtt olvasószolgálati részek, amelyek június 15-én zárják be kapuikat egész nyárra, hogy átköltözzenek a felújított Kossuth u. 12. sz. alatt található, egykori Helyőrségi Művelődési Otthon (HEMO) épületegyüttesébe a korszerűsítési munkálatok idejére. Kérjük, kölcsönözzetek minél többet, hogy kevesebb dolgunk legyen a költözésnél :-). A kikölcsönzött dokumentumokat szeptemberben kell csak visszahozni a birtokba vett épületbe. Könyvek sokasága külső raktárba került, kis részük a Bródy Antikvárban megvásárolható a könyvtár mögötti parkolóban (a készlet erejéig jó időben 10-17 óráig). A több százezres fő dokumentumállomány átköltöztetése, RFID-kóddal való ellátása a nyár folyamán történik. Szeptemberben nyitunk az átmeneti, de fantasztikusan menő Varázskönyvtárban, addig a Plázakönyvtár, Strandkönyvtár és a Parkkönyvtár szolgál számotokra újdonságokkal. Előreláthatóan kb. 7 hónap múlva költözhetünk majd vissza.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról