Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Filmletöltés a Tescótól

Filmeket is le lehet majd tölteni a Tesco honlapjáról -- tervezi a brit kiskereskedelmi lánc. Az új szolgáltatás a legális zeneletöltéshez hasonlóan fog majd működni. A kiskereskedelmi lánc azt tervezi, hogy honlapjáról filmeket lehet majd letölteni, ugyanúgy, ahogy eddig zenét lehetett letölteni - - adta hírül a BBC Online. Nagy-Britanniában a Tesco a legális zeneletöltések piacának tíz százalékát tartja kézben. Piaci részesedését a filmletöltéseknél is biztosítani szeretné. A cég szóvivője szerint már amikor beléptek a letöltési piacra, azzal a tervvel tették, hogy folyamatosan szélesítik a választékot. A videojátékok és a filmek pedig mindig is a terveik között szerepeltek. A Tesco az online dvd-kölcsönzést is folytatja. A vállalatnál több mint egy éve, tavaly március óta lehet dvd-t kölcsönözni. A szolgáltatásnak azóta harmincezer ügyfele van. - F: máj. 8.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról