Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Gádoros központjába költözött a könyvtár - könyvtárképek vetélkedése

A volt pártház Gádoros központjában sok éve állt üresen. Megtöltötték tartalommal. Egy nyertes pályázatnak köszönhetően 2,5 millió forintból átalakították, s helyet kapott benne a könyvtár link .
Vasárnap felavatták, átadták. Maronka Lajos polgármester szerint a gádorosiakon múlik, megtöltik-e tartalommal, látogatják-e majd sokan.
- Hajdan, nagyjaink, tudósaink könyvből tanulva érték el a világhírnevet. Érdemes ma is kézbe venni útmutatásaikat, tanításaikat. Azt javaslom, ide betérve, merítsenek a könyvekből tudást - fogalmazott a polgármester.
A központban jó adottságokkal rendelkezik az új könyvtár, ezt már Rakonczás Szilvia, a Békés Megyei Könyvtár igazgatója tette hozzá. Kérte, akinek kérése, kívánsága, ötlete van, fogalmazza meg, mert a gazdag tartalmat csak közös, együttgondolkodással lehet megteremteni. - Nyitott a világ, nyitott a könyvtárunk is - mondta. Kiemelte, a könyvtár hagyományos szerepe mellett számos, más elfoglaltságot is képes kínálni felnőttnek, gyermekolvasóknak egyaránt.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról