Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Görgők a hatékony rendezvényszervezéshez

Egyre több a könyvtári rendezvény, ám sok könyvtárosnak okoz gondot, hogy nehezen tud a rendezvény méretéhez megfelelő teret biztosítani. Pedig önmagában is hatékony marketing, ha a rendezvény a meghívottak számának megfelelően van méretezve: elmondható, hogy pl. "zsúfolásig megtelt a könyvtári helyiség". Van olyan könyvtár is, ahol tervezési átgondolatlanság miatt csak robbantásos eljárással lehet a bútorokat elmozdítani - ami bizony bevételkieséssel és erkölcsi elavulással is jár.
A KIT-ben többször közöltünk híreket görgős link , vagy egyéb link módon könnyen áthelyezhető bútorzatról. Most a muraszombati közkönyvtár gördíthető bútorait mutatjuk be. Található közöttük növénytartó, könyvek bemutatását szolgáló bútor, és kiállítási paraván is. Látható, hogy a görgők fixálhatók is. A fotókat ld.: link (MG)

Hírforrás: KIT-információ
2019. március 05.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=gorgok_a_hatekony_rendezvenyszervezeshez
Régebbi hírforrás(ok): Hogyan lehet felrobbantani a könyvespolcokat? link Bevételszerző könyvtári terek -- ha úgy tervezzük őket link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról