Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Gyerekkönyvtár Dél-Londonban - önkiszolgálás és szülős rendezvények

A múlt évben többször szóltunk Upper Norwood könyvtárának szolgáltatásairól, köztük a "Babák érzékenyítése" (Baby Sensory link ) díjjal elismert közösségről is, melyben "ellazulhatsz és találkozhatsz frissen szülővé vált társaiddal, miközben fejleszted 1-13 hónapos gyermeked környezet iránti fogékonyságát; mindezt csütörtökönként délelőtt". A részvételhez előjegyzés szükséges. A rendezvényt tehát nem könyvtárosok viszin, hanem külső szervezet rendezvénye számára adnak helyet.
Most e rendezvényről képeket is közlünk, illetve magáról a gyerekkönyvtári részlegről is. Több helyen van kölcsönzési lehetőség a könyvtárban, így belül, a gyerekkönyvtári térben is. A kölcsönzést a gyerekek maguk végzik automata segítségével - ahogyan a képen is látszik. Ld.: link (fotók: MG)

Régebbi hírforrás(ok): Közösségi tájékoztatási és rekreációs erőmű - Upper Norwood könyvtára 2. link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról