Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Ha van minősített adatbázisod, utánanézhetsz a valóságnak is (ha az számít)

Nemzetközi nagyágyúkat igazolt le az MCC címmel jelent meg a Mandineren egy cikk a kiváló Veczán Zoltán barátomtól. link
Mivel kutatóként nemzetközi nagyágyúk tudománymetriájával is foglalkozom, gyorsan meg is néztem, kiket sikerült megnyerni. Főként, mert a cikkből kiderül az is, hogy "a minőséget tűztük zászlónkra", célunk pedig, hogy "a világ legjobb egyetemein meglévő színvonal legyen elérhető".
Mutatom a profiljukat a Scopus-ban, a legerősebbtől kezdve (szakmai ártalom). Strang, Lee 10 dokumentum 4 H-index; Gladden Pappin 7 dokumentum 0 h-index (Pappint annyira nem hivatkozzák, hogy a mindent látó google scholar effective 8 idézést lát hozzá). link
Cséfalvay, Zoltán 4 dokumentum, 3 H-index; Rodrigo Ballester 1 dokumentum 1 H-index; Hahner Péter 0 dokumentum 0 h-index; Bauer Bence 0 dokumentum 0 H-index; Patrick Grey 0 dokumentum 0 h-index; Werner Patzel 0 dokumentum 0 h-index; Chris Buskirk - ilyen néven van pár természettudós, ezek közül egyik sem ő, illetve van 10-20 ilyen néven futó kutató a Scopusban, mindegyiknek 1 doksija van illetve 0 vagy 1-es h-indexe; Tibor Fischer 0 dokumentum 0 h-index.
A 10 nemzetközi nagyágyúnak összesen sincs annyi nemzetközi cikke, mint nekem (29) és mindenkinek kisebb a h-indexe is (nekem 7, ami nem annyira jó azért, de a Scopusban azért nem is annyira rossz). Azt is olvasom, hogy több mint 100 jelentkezőből választották ki őket. Van egy barátom, aki jelentkezett (41 Scopus cikk, 8-as H-index). Nem kellett. Ha jövőre is lesz nagyágyúvadászat, szívesen segítek! - írja Demeter Márton, kommunikációkutató.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról