Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Halmaj -- Mozgókönyvtár a Szikszói Többcélú Kistérségi Társuláson belül

Közülük az egyik a Halmaji Könyvtár égisze alá tartozik, az akadálymentesített intézmény nyilvános, megtalálható az országos jegyzékben. Kiskinizs, Hernádkércs, Nagykinizs, Szentistvánbaksa, Felsődobsza, Kázsmárk, Léh és Rásonysápberencs tartozik a mozgókönyvtári ellátáshoz, letéti könyvtárakat hoztak létre. Közülük eddig a felsődobszait volt szerencsénk megtekinteni, itt kombinálták a bibliotékát egy számítógépes szolgáltatással, a lakossági igényeket egy helyen lehet kielégíteni. - A településeken az elmúlt évben alakították ki a mozgókönyvtárak helyiségeit. Ahol rendelkeztek némi könyvállománnyal, ott a kölcsönzés permanens volt, de a mostani integráció új lehetőségeket adott a frissen belépett településeknek is, a bázisintézmény által beszerzett kötetekből folyamatosan kerülnek kiszállításra a könyvek -- sorolja Tóthné Pekár Ágnes a Halmaji Könyvtár vezetője. - F: febr. 12.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról