Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Havonta frissíteni kell a stratégiát

Dénes Gábor, a Menedzserek Országos Szövetségének a főtitkára szerint csakis a tudásmenedzsmentre építő vállalatoknak van esélye lehetőségként és nem teherként megélni a globalizáció kihívásait. A korszerű cégeknél havonta felülvizsgálják a működési elveket, milyen tartozások léteznek, hogyan áll a beszállítói rendszer, milyen irányba mozog a tőzsde, változott-e a jogszabályi környezet. 'Bár érzékelhetők pozitív változások, a hazai cégek (főleg a kkv-k) nagy része nem tájékozódik naponta az adott iparág helyzetéről, nem nézi meg az interneten a legfrissebb híreket' -- nyilatkozta Dénes Gábor az mfor.hu-nak. 'Egy nemzetközi nagyvállalat bukása például hatással lehet a magyarországi üzleti életre, ezért nem elég a jövőkép kidolgozása, folyamatosan figyelemmel kell kísérni az új üzleti tendenciákat' -- tette hozzá. - F: nov. 3.
-- A gördülő tervezésről ld.: link

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról