Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Hét könyvtárat fejlesztettek 63 millióból -- az olvasók hasznát még mindig nem kommunikálják

A Veszprém megyei közkönyvtárak szolgáltatásainak, adatbázisainak összehangolása a minőségi oktatás, az iskolarendszerű oktatáson kívüli képzések támogatására, olvasási és digitális kompetenciák fejlesztésére nevű projekt közel hatvanhárommillió forintból valósult meg. A programban hét intézmény, az Eötvös Károly Megyei Könyvtár és Közművelődési Intézet, a balatonalmádi Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár, a füredi Városi Könyvtár, a devecseri Városi Könyvtár és Művelődési Ház, a pápai Jókai Mór Városi Könyvtár, a Wass Albert Könyvtár és Múzeum Tapolcáról, valamint a zirci Békefi Antal Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Tourinform vett részt.
-- Meghökkentő, hogy a projektpénz megvan, a fejlesztések is (ha gyakran nincsenek is néven nevezve), a kötelező pr-attrakciókat is kipipálhatók, és könyvtárbezárós időszakban rendszeresen sem sikerül a híradásban elhinteni, hogy milyen nyeresége van a használónak (szavazópolgárnak) a könyvtárra költött milliókból. A marketingkultúra második szintje -- jó esetben. (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról