Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Hiteles ember az oltásról - pl. a könyvtárvezető

Székelyudvarhely Megyei Jogú város is kiáll a vírus elleni oltás mellett. Ezért 2 perces, helyben sugárzott filmet tett közzé, melynek végén Szőcs Endre, a megyei könyvtár igazgatója is megszólal link , 14 másodpercben. Megszólal a katolikus főesperes, a Tamási Áron Elméleti Gimnázium igazgatója, népszerű színész, ismert helyi fényképész, nagyon kedvelt tanárnő, jeles orvosok, a közösségben jól ismert református lelkész, aktív fiatalok, alpolgármester asszony, városmanager stb. A végszót adó könyvtári szakember a pityókával, azaz a krumplival von párhuzamot. Annak korabeli életmentő funkcióját hozza fel, amely a székely célcsoport számára valóban ütős asszociáció.
Szőcs Endre persze ezzel is marketing-kísérletet végez: azt keresi, hogy az üzenet - párhuzamosan megosztva - milyen reakciókat vált ki az Instagram, TikTok, illetve a Facebook felületein.

Hírforrás: KIT-összeállítás
2021. május 22.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=hiteles_ember_az_oltasrol_-_pl._a_konyvtarvezeto
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról