Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Hitelkalkulátor és terméktáblák -- olvasás, pénzügyi döntések előkészítéshez

Hogy az adósok könnyebben kézben tudják tartani pénzügyeiket, internetes költségszámító és hitel-kalkulátor programmal segíti a fogyasztókat a PSZÁF. Itt a bankok hitelfeltételeiről tájékozódhatnak majd az ügyfelek. A rendszerben egyelőre 30 pénzügyi terméktípus táblázata érhető el, júliusra azonban minden pénzintézet adatai szerepel majd benne.
-- A hazai olvasás--szövegértés oktatása leggyakrabban szépirodalmi szövegek értését és megszerettetését célozza. Ennek fontosságát nem szokás megkérdőjelezni, de sikerében gyakran kételkednek pedagógusok, oktatók, irodalmárok, könyvtárosok. Az olvasókönyvek, konferenciák, olvasás-szakmai programok kínálatát tekintve kevesebb figyelem fordul a mindennapos praktikus döntés-előkészítéssel kapcsolatos olvasásra, ismeretfeldolgozásra. Talán nem is véletlen a nagy számú bedőlt hitel, az ügyfél számára előnytelen pénzügyi szerződés. Segíthetnek valamelyest helyzeten pl. a PSZÁF-honlapon található táblázatok, adatok. A kalkulátor emellett pénzügyi szolgáltatások összehasonlítását segítő táblázatok is elérhetők. (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról