Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Hogyan építsünk kis pénzből nagy márkát?

Minden vállalkozás úgy indul, hogy 'ennek sikerülnie kell', ám jelentős részük még az első évet sem éri meg. Mi lehet a különbség az eredményes és a sikertelen cég között? Léteznek-e sikerreceptek? Az mfor.hu most induló sorozata elsősorban kis- és közepes vállalkozásoknak ad tippeket arra, hogyan lehet korlátozott költségvetéssel erős márkát létrehozni. - F: okt. 31., link -- Többen kérdezhetik, hogy könyvtári szempontból miért is érdekes a kisvállalkozásoknak szóló márkaépítés-cikk. Nos, egyrészt, mert a könyvtárosoknak szóló márkaépítés-cikk nem túl gyakori. Másrészt, mert túl gyakori, hogy a könyvtárak gyengék a pozícionálásban (túl sok használói csoporthoz kívánnak egyidejűleg ugyanúgy szólni -- ami persze aligha sikeres). Harmadrészt a 'könyvtár' mint márkanév is erősen gyengélkedik. Népszerűsége kicsi, és -- mint korábbi számainkban számokkal jeleztük is -- lassan csökken is a használat. Tehát érdemes elolvasni a cikket és indulhat az analógiás gondolkodás.

Régebbi hírforrás(ok): MG
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról