Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Hogyan vesznek részt a könyvtárak a fenntartható fejlődés oktatásában? - Felméri az IFLA

Mint a felmérés fejlécében az IFLA írja...
UNESCO ESD projektek a könyvtárakban - Az ENSULIB új könyvprojektjével összefüggésben felmérést végzünk annak érdekében, hogy megértsük az UNESCO ESD projektek helyzetét a könyvtárakban világszerte.

Az Oktatás a Fenntartható Fejlődésért (ESD) olyan oktatási megközelítés, amely a fenntartható fejlődés elveit, értékeit és gyakorlatait integrálja a tanulás és tanítás minden aspektusába. Igyekszik képessé tenni az egyéneket arra, hogy megalapozott döntéseket hozzanak és felelősségteljes lépéseket tegyenek a környezeti integritás, a gazdasági életképesség, valamint a jelen és a jövő generációi számára egy igazságos társadalom érdekében.

Kérjük, legjobb tudásod szerint válaszolj a kérdésekre 2024. január 5-ig. Kérdéseidet a petra.hauke@hu-berlin.de -re küldheted. A kapott adatokat kizárólag e célra használjuk fel. (ref.: MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról