Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Honlapot kapott a Meseország mindenkié, amin hírességek olvasnak fel a kötet meséiből

Elkészült a Labrisz Leszbikus Egyesület új honlapja, a meseorszagmindenkie.hu - olvasható az egyesület sajtóközleményében, ami hozzáteszi: az oldalon videók is találhatók, ahol hírességek olvasnak fel a kötet meséi közül.
A honlapon keresztül magát a könyvet is első kézből lehet megrendelni, természetesen fólia nélkül, de a videók miatt is megéri ellátogatni rá, hiszen az Avarbarna című mesét Csuja Imre olvassa föl, a Kincső és Karolát Kovács Patrícia, Trivadar, a három fülű nyúl meséjét pedig Udvaros Dorottya.

A mesék kapcsán a gyerekek számára interaktív kvízek is készültek, a pedagógusok pedig a mesetérképeket, illetve a különböző történetekhez készült foglalkozásterveket találhatják meg az oldalon.

A Labrisz 2020-ban adta ki magyarul a népszerű Meseország Mindenkié című mese-antológiát - ez volt az első, gyerekeknek szóló kötetük -, amit mára tizenegy nyelvre fordítottak le. Az egyesület a nők, a leszbikus, biszexuális és transznemű nők egyenlő jogaiért küzd, de más elnyomott kisebbségi csoportokért is szót emel.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról