Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Hosszabbított a polgármester

Megújította éves könyvtári olvasói tagságát Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere. Aki hasonlóan tenne, az most mindössze száz forintért megteheti ugyanezt a Vörösmarty Mihály Könyvtárban link .
Az éves könyvtári olvasójegy a kiállítás napjától a következő év azonos napjáig szól, a megújítás díja pedig jelképes, mindössze száz forintba kerül. Ezzel a lehetőséggel élt Cser-Palkovics András is, aki szerda délután újította meg éves könyvtári olvasói tagságát a Központi Könyvtárban.

"Magánszemélyként az a legfontosabb üzenet, hogy a könyv az nagyon jó dolog, nagyon jó dolog olvasni, és a könyvtárhoz tartozni pedig a szolgáltatási lehetőségeket adja meg. Azt gondolom, hogy az egyik legfontosabb intézményünk, kulturális közösségi terünk a könyvtár. Ráadásul ennek a könyvtárnak nemcsak Székesfehérvárra vonatkozóan, hanem a vármegye egészére vonatkozóan is vannak feladatai" - mondta el Cser-Palkovics András.

A polgármester hozzátette, hogy a könyvtár nagyon magas szakmai minőséget képvisel, emellett országosan is ritkaságnak számít az a tagkönyvtári rendszer, amely Székesfehérváron elérhető, hiszen nagyon sok városrész rendelkezik könyvtárszolgáltatással.
Burjánné Tarró Edit, a könyvtár igazgatója az elérhető szolgáltatásokon kívül azokat a kulturális rendezvényeket emelte ki, amelyek szintén szerves részei könyvtár életének.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról