Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Ifjúsági koordinátorral lett fontosabb a dunaföldvári könyvtár

Ifjúságpolitikai tanulmány és cselekvési terv készült az önkormányzat megbízásából. A Kusztosné Sződi Ágnes kistérségi ifjúsági koordinátor által készített tanulmánynak az a célja, hogy a fiatalokat is bevonják az őket érintő döntésekbe. A város lakosságának mintegy 35 százaléka tartozik ehhez a korosztályhoz. Az elkészült terv az ifjúság jelenlegi helyzetét méri fel az oktatástól, az egészségügyi, szociális és mentálhigiénés ellátáson át a szabadidő hasznos eltöltéséig. Megfogalmazza, milyen igényeket támasztanak a fiatalok városukkal szemben. Nagy Gáborné polgármester elmondta: azt szeretnék, hogy a település megfelelő környezetet nyújtson a korosztály tagjainak, ahol otthon érezhetik magukat és kiszámíthatóak az életviszonyaik. Az önkormányzat az első lépéseket már megtette. Az ifjúsági koordinátor a városi könyvtárban kapott irodát, ahol felkereshetik a fiatalok, és segítséget kaphatnak tőle az őket érintő ügyekben. - F: júl. 3.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról