Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Így néz ki a maradék kormányfüggetlen sajtó

Összegyűjtöttük, milyen portálok, tévék, rádiók és újságok maradnak a porondon Simicska Lajos bedöntött közéleti birodalma után.
Kedd reggel jelentették be, hogy megszűnik a Magyar Nemzet, az Mno.hu, valamint a Lánchíd Rádió. Korábbi cikkünkben összeszedtük, hogy milyen eléréseket produkáltak a vélhetően megszűnő médiumok, most azt gyűjtöttük össze, hogy ezek után hol lehet még a kormánytól független hírekkel találkozni, és ezeknek a szerkesztőségeknek mit lehet jelenleg tudni a helyzetéről. (A listában tehát azok a nagy olvasottságú/nézettségű oldalak, hírműsorok nem szerepelnek, amelyek finanszírozása és/vagy szerkesztői gyakorlata egyértelműen a kormányzati kommunikáció irányítóihoz köthető.)
- Online sajtó: Index.hu, 24.hu, Blikk,hu, Hvg.hu, 444.hu, Napi.hu, Zoom.hu, Mno.hu, Portfolio.hu, Atv.hu, Rtl.hu, Nepszava.hu, Hirtv.hu, 168ora.hu, Infostart.hu, Valasz.hu, Atlatszo.hu, Magyarnarancs.hu
- Nyomtatott lapok: 168 Óra, Blikk, Heti Válasz?, HVG, Magyar Narancs, Magyar Nemzet?, Népszava, Szabad Föld, Vasárnapi Hírek.
- Tévéd híradók, rádiók: RTL Klub, RTL2, ATV, Music FM, Klubrádió, Lánchad Rádió, Inforádió.
(részletek az alábbi forráslinken)
- Adatok a kormányzat-támogatta sajtóról: link

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról