Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Így reklámoz könyvet a Bookline

A Bookline őszi kampányában arra hívja fel a figyelmet, hogy a legszélsőségesebb érdeklődési körrel rendelkezőknek is lehet olyan olvasnivalót ajánlani, ami mindent bemutat az adott témában. Hiszik, hogy nem csak a sorozatfüggők, de a party-őrültek, a született gazdik, vagy akár a hétvégén már mindenhez fáradt olvasók is megtalálhatják kedvenc olvasmányaikat.
Vagy legyünk akár sorozatfüggők, másnaposak, szereleméhesek vagy kovásszal sütők, biztosan találunk kedvenc témánkról vagy hobbinkról szóló különleges könyvet. A Bookline őszi kampányában arra hívja fel a figyelmet, hogy a legszélsőségesebb érdeklődési körrel rendelkezőknek is lehet olyan olvasnivalót ajánlani, ami mindent bemutat az adott témában. Egy jól megválasztott könyv olyan élményt nyújthat, mint semmi más.
A kommunikáció során a Bookline több különböző témakörben emel ki és mutat be új megjelenésű, izgalmas műveket, hangsúlyozva, hogy a könyv minden esetben a legjobb ajándék. A kampány négy kategória, a divat, gyerekkönyv, gasztronómia, illetve időutazás köré épülve hangsúlyozza, hogy mennyi mindent kaphatunk, sőt a karácsony közeledtével ajándékozhatunk, egy jól eltalált könyvválasztással.

A szlogenek ezt a koncepciót támasztják alá:
- Teljesen új ruhatárat nem adhatsz neki, de egy könyvet a divat világáról igen.
- Egy sztárséf rutinját nem adhatod neki, de egy könyvet tele 10/10-es receptekkel igen.
- Óperencián túli utazást nem adhatsz neki, de egy könyvet tele mesés helyszínekkel igen.
- Időgépet nem adhatsz neki, de egy könyvet a jövőről igen.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról