Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Így tudhatjuk levelezésünket teljes biztonságban: Gmailtől az Outlookig

Címkék: alkalmazás, szoftver |

Egyik kedvenc alkalmazásunk az e-mailek biztonsági mentéséhez a MailStore Home, amelyből létezik ingyenes változat is, így saját levelezéséről bárki, bármikor készíthet vele biztonsági mentést. A napokban megjelent 7-es verzió letisztultabb, átláthatóbb felületet kapott, jobb támogatást építettek be a Microsoft Exchange Web Services-hez, illetve javítottak benne rengeteg apró hibát is. A program továbbra is képes biztonsági mentést készíteni POP3 vagy IMAP fiókokról egyaránt, így aki szeretne Outlook levelezéséről mentést, annak is jó választás, de az is hasznát veszi, aki inkább Gmail levelezéséről szeretne offline backupot.
A program Home változatát (amely otthoni felhasználóknak ingyenes), innen tölthetjük le -- link Használható egyébként portable (azaz hordozható) módban is.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról