Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Infobróker-konferencia

A Magyar Információbrókerek Egyesülete második konferenciáját tartja december 10-én Budapesten, a Benedict Schoolban. Az előadók a potenciálisan könyvtárosok által is végezhető infobrókerség tevékenységét más néven végző szakemberek közül kerülnek ki. A kínálat: Információkutatás és "értékesítés" az üzleti tanácsadásban (Dr. Boda György, menedzser tanácsadó, KPMG Consulting), A fejvadász researchere (Tamás Réka, researcher, Dr. Telkes Kft.), Gazdasági elemzés a sajtóban (Juhász Péter, elemző, Világgazdaság), Iparjogvédelmi információ a versenyelőny megtartásához (előadó: Dr. Pjeczka Etelka, tanácsos, Magyar Szabadalmi Hivatal), A hírszerző, mint információbróker (Apró Antal, ügyvezető, aprócontrol vállalkozásbiztonsági tanácsadó kft.) További információ: link

Hírforrás: link
2002. november 20.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=infobroker-konferencia
Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról