Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Információ könyvtárszakmai rendezvényekről - Szerinted?

A bit.ly/konyvtarirendezveny link linken bárki rendezvény-résztvevő leírhatja tapasztalatait az általa aktuálisan meglátogatott könyvtárszakmai konferenciáról, workshopról stb. Az adatokat a KIT adatkezelési előírásai szerint kezeli, összegzi és az adatforrás rendelkezése szerinti formában adja közre.
A kérdések a rendezvény előkészítettségére, az elhangzottak minőségére, az interakció lehetőségére vonatkoznak. Arra a feltételezésre épít, hogy a szakmai rendezvények célja a cselekvést, innovációt eredményező tudástermelés, -megosztás, -aggregálás. Eszköze a gondolatok kiprovokálása, mely leginkább diskurzus, gondolatok konfrontálódásának formájában valósul meg. (MG)
- Kapcsolódó dokumentum: Konferenciára készülve - Tippek résztvevőknek, előadóknak és szervezőknek a hatékony tudásszerzéshez és -átadáshoz link

Hírforrás: KIT-információ
2018. szeptember 25.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=informacio_konyvtarszakmai_rendezvenyekrol_-_szerinted
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról