Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

* * * INGYENES a Szikla-21 Integrált Könyvtári Rendszer * * *

INGYENES a Szikla-21 Integrált Könyvtári Rendszer, Magyarország egyik legnépszerűbb könyvtári szoftvere, 2016. június 30-ig az oktatási intézmények könyvtárai és a nyilvános könyvtárak számára egyaránt.

Elegendő - az egyébként is szükséges - Szoftverkövetés-szolgáltatást 2 évre előfizetni, a Szikla-21 teljes licence-díja 0,- Ft. A Szoftverkövetés-szolgáltatás éves díja oktatási intézményeknek és községi könyvtáraknak bruttó 41.910,- Ft, városi könyvtáraknak és szakkönyvtáraknak bruttó 111.760,- Ft.

A NetLib Kft. a Szikla IKR-t a könyvtárosok kérési, ötletei alapján, a legkorszerűbb informatikai eszközökkel immár 18 éve folyamatosan fejleszti.
A Szikla-21 IKR-t több mint 1200 könyvtár használja megelégedettséggel. A Szikla népszerűsége annak köszönhető, hogy a könyvtárosok a szoftver mellé teljeskörű emberi kiszolgálást kapnak: mindennemű segítséget a program használatához és üzemeltetéséhez.

A Szoftverkövetés-szolgáltatás keretében a NetLib Kft biztosítja a hozzáférést a program új verzióihoz, telefonos ügyfélszolgálatot üzemeltet, konzultációs lehetőséget biztosít, tanfolyamokat és továbbképzéseket szervez, gondoskodik az adatbázisok biztonsági mentéséről.
Az ingyenes AKCIÓ részletei: link

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról