Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Ingyenes online zenei tájékoztatás -- piaci alapon

Az internetes zenei piaci őrület a Google-t fejlesztő és üzemeltető céget is elérte: ők sem akarnak kimaradni a 'bizniszből', és kérnek egy szeletet a jelképes tortából. A vállalat által indított új szolgáltatás -- nem nagy meglepetésre -- a Google Music nevet kapta. Mint azt Marissa Mayer, a cég illetékes alelnöke elmondta, a társaság a maga módján jelenik meg a jövőben az online zenei piacon. Ezt azt jelenti, hogy a kereső a jövőben fel fogja tüntetni az internetes letöltőhelyek és zenei boltok, a dalszövegek, a diszkográfiák, a zenei kritikák, az elemzések és a zenészekről információkat közlő oldalak linkjeit. Ezeket a linkeket egy különleges ikonnal fogják jelölni, hogy a felhasználók így különböztethessék meg őket a többi találattól. A Google Music tehát nem egy saját zenei webbolt lesz. A cég inkább arra vállalkozik, hogy a felhasználók számára információkat nyújtson az egyre növekvő zenei kínálatban, és segítsen nekik az eligazodásban vagy a keresésben. - F: dec. 16.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról