Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Internet-használók 2002-ben

A világ internet-használóinak száma az eTForecasts szerint (link az év végére eléri a 665 milliós nagyságrendet, ami mintegy 120 milliós növekedés az egy évvel korábbi helyzethez viszonyítva. Ebből 161 millió az US-ából kerül ki (a világ csaknem minden negyedik "háló-társa"), miközben a népességszámhoz viszonyítva több skandináv ország is elhagyta az amerikaiakat. Második helyen ma (még) Japán áll 65 millióval, de várhatóan jövő év végére Kína el fogja hagyni (ott ma 54 millióval számolnak). A 15 internetezésben vezető állam összes használóinak száma együttesen a világ 75%-át teszi ki. Európai országok az első 15 közt: Németország (30 millió), Egyesült Királyság (27 milió), Olaszország (21 millió), Franciaország (17 millió), Oroszország (13,5 millió), Spanyolország (10 millió).

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról