Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Internet Hungary 2003 - a tartalom a fejlődés kulcsa

Már nem gond az eszközhiány és a kapcsolat költsége, az internet elterjedésének legfőbb akadálya a potenciális felhasználók érdektelensége. Ebben egyetértettek az állam és a vállalkozások képviselői.
-- Mindenképpen hasznos, jó jel, ha már a politikusok is úgy látják, hogy a tartalom a fejlődés kulcsa. A könyvtárak felől a kérdés, hogy a tartalomszolgáltatás mekkora hányada származik a könyvtárak háza tájáról, illetve ez a hányad hogyan változik. További kérdés, hogy a piacon elérhető termékek minőségében -- silánytól kiválóig terjed a skála -- a könyvtári termékek milyen helyet foglalnak el, illetve ezek a termékek mennyire érik el a felhasználókat, mekkora az értékesítés volumene. Talán még nem veszett el minden. (MG)

Hírforrás: FigyelőNet, okt. 31. link
2003. november 05.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=internet_hungary_2003-a_tartalom_a_fejlodes_kulcsa
Régebbi hírforrás(ok): FigyelőNet, okt. 31. link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról