Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Internet Kiállítás nyílik a Millenárison

Az idei első, Intervízió című televízió-történeti kiállítása után ismét tematikus kiállítás várja a látogatókat 2007. szeptember végétől a Millenáris--Jövő Házában. A kiállítás alapja egy játék, amelynek segítségével szórakoztató formában ismerhetik meg a látogatók az internetet, miközben barátokat szerezhetnek, kapcsolatokat építhetnek és - nem mellékesen - értékes díjakkal gazdagodhatnak. A kiállítás deklaráltan 'vitaindító' jellegű, nem lezárt, hanem csomópontokat kijelölő, ám teret hagyó bemutató. Más szóval: nem hagyományos kiállítás, hanem a résztvevői jelenlétre és a látogatói/közreműködői hozzájárulásokra erősen alapozó kiállítás. A kiállítás elsősorban a folyamatokra és a befogadásra helyezi a hangsúlyt, és a résztvevőkkel való együttműködésben arra keres választ: ez megtörtént az interneten, az internet révén -- mi történik, történhet még? Nálad, általad, veled, szerinted? - F: szept. 28.

Régebbi hírforrás(ok): Erikanet, link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról