Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Irodalom, zene, párkapcsolat, színház -- Országos Könyvtári Napok a Somogyiban

Lőrincz L. Lászlóval, Tari Annamáriával és Dolák-Saly Róberttel is találkozhatnak az érdeklődők az Országos Könyvtári Napok Somogyi-könyvtári rendezvényein. Az október 5-én kezdődő programsorozat többek között a próza, költészet és zene mellett a párkapcsolatok pszichológiája, valamint a mese és színház világában kalauzolja a könyvek szerelmeseit.
Zenés irodalmi esten köszöntik az idén 80 esztendős Simai Mihály szegedi költőt, a 20. század magyar novellairodalmáról Podmaniczky Szilárd, Szilasi László és Szilágyi Zsófia beszélgetnek. Érzelmek a XXI. században -- generációk egymás mellett címmel Tari Annamária pszichoanalitikus tart előadást, Dienes Angéla coach, viselkedéselemző, újságíró Csábításra születtünk című könyve megjelenése kapcsán a párválasztás pszichológiájáról beszél, Pálkúti Adrienne klinikai szakpszichológus, gyermekterapeuta a párkapcsolati problémák megoldási lehetőségeit vázolja föl.
Gyermekeknek szól a Szegedi Nemzeti Színház Rózsa és Ibolya című mesetájéka - az előadás alkotógárdája több helyszínen is ízelítőt ad a közelgő bemutatóból.
A Somogyi-könyvtár központjában és fiókkönyvtáraiban zajló rendezvénysorozatról részletes tájékoztatást az alkalomra kiadott programfüzetben és a bibliotéka honlapján találnak az érdeklődők.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.


interaktiv oktatástechnika portál logo

Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról