Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Ismét T-Nagyi Program

Idén is indul időseknek szóló ingyenes oktatási program a T-Online Magyarország és a T-Com szervezésében. A T-Nagyi Program célja, hogy megismertesse az 55 év feletti korosztállyal az internet nyújtotta lehetőségeket és a számítógép világát. Március 5-én a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban és a dombóvári Városi Könyvtárban kezdődnek az első tanfolyamok, de hamarosan több vidéki nagyváros könyvtára is csatlakozik a programhoz, amelyre több mint ezer érdeklődőt várnak. - F: febr. 21.
-- Következzék itt egy kedves levél, mely azt bizonyítja, sohasem késő! (KÖÉ)
'Budapesten a X. kerületben lakom. Kérem írják meg nekem, hogy nagyis tanfolyamra hogyan lehet bejutni.73 éves vagyok és most vettem egy számítógépet, melynek használatában a lányom segít, de egyedül is szeretném használni. Kérem írják meg, hogy hol, hogyan kell jelentkezni ezekre a tanfolyamokra. Köszönettel'

Hírforrás: link
2007. február 28.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=ismet_t-nagyi_program
Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról